“I’VE JUST CHANGED MY KITCHEN AND I DON’T EVEN COOK”
Parmaskinka, oliver, parmesanost, pasta, solmogna tomater, färsk oregano, pizza, balsamicovinäger, olivolja, salami, mozzarella och Tiramisu. Ja, listan kan blir lång. Detta är numera oftast normala livsmedel för oss som älskar mat, matlagning och kvalitet. Italien lockar!
Arrital på Milanomässan! Ta en titt och få en gnutta Italien
Arrital cucine, de italienska köken som Studio Plong erbjuder våra kunder. De känns exklusiva och är ett kök som passar in hos oss svenskar av många anledningar. Italienarna är bra på material, känsla och funktion och det är väl ändå det som vi vill ha i vårt nya kök?
För att inte skriva för mycket om något som behöver lite närmare presentation, så tycker jag att ni som står med behov av ett nytt kök, extra service och extra support vid renoveringen,
kom förbi och ta en kaffe hos oss på Kocksgatan 39, Stockholm!
Här kan vi berättar vi mer, visa olika luckor och lösningar och ni kan själva känna och klämma på en bit från Italien.
En investering för livskvalité i köket behöver inte ta mer krafter än det behöver.
#Studio Plong/Arrital |
#Studio Plong/Arrital |
#Studio Plong/Arrital |
#Studio Plong/Arrital |
Favoritefterrätten Tiramisu är ett säkert kort efter en italiensk buffé.
Här kommer recept på italienska läckerheter från DanSukker: